Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Kanskje er du en av dem som har visst siden juni hva du skal kjøpe til kjæresten din i julegave. Kanskje du til og med fått gaven i hus, pakket den nøysommelig inn og laget et konsept rundt overleveringen.

Du kjenner deg ikke igjen? Da har du kommet riktig for det gjør ikke vi heller.

Selv om menn som regel pleier å ha alt (det føles hvertfall sånn), så trenger du ikke å tenke så komplisert. Slik som vi forstår menn er de bare glad for å få det beste (ikke så veldig kravstore nei), og skal du unngå å ende opp som undertegnede på desperat jakt på lille julaften får vi håpe shoppinglisten under kan hjelpe deg.

Se shoppinglisten under bildet.

JULEGAVETIPS: Julefavoritter til mannen.

JULEGAVETIPS: Julefavoritter til mannen.

1. Historisk og arkitektonisk inspirasjon gjennom boken Cosmic communist constructions photographed fra Taschen.

2. En deilig kasjmirgenser (som du også kan låne etterhvert) gjør alle menn glade. Genser fra Acne, kr 2.995.

3. Et par svarte pilotbriller fra YSL, kr 2.745.

4. Dette legendariske G12 snapshot-kameraet fra Canon er en garantert vinner under juletreet (Kanskje han endelig kan ta noen fine bilder av deg ...). G12 kamera fra Canon, kr 3.995.

5. Parfymen Big Pony fra Ralph Lauren, kr 430. Duften kommer i fire ulike dufter (der du kan velge din favoritt) og har blitt en bestselger.

6. Nytt år, nye muligheter og nye, superlette joggesko til mannen! Lunareclipse fra Nike, kr 1.500.

7. Hvis mannen din har vært ekstra snill, eller du har vært ekstra slem er denne PC-vesken fra Mulberry midt i blinken. PC-veske fra Mulberry, kr 5.870.

8. Hvis du fremdeles ikke vet hva du skal kjøpe, er et eller annet fra Apple-butikken vårt beste råd. Ipad fra kr 3.890.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!