Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Vippene skal være lange og tykke, så her gjelder det å ta alle hjelpemidler i bruk. Maskaraen legges på både de øvre og de nedre vippene for en ungpike-look.

Den flytende eyelineren skal ligge langs hele den øvre vippekanten for å markere øynene. Usikker på hvordan du gjør det? Følg guiden under for å få partysesongens mest blafrende blikk!

Løsvipper

Selv om løsvipper sliter med et noe frynsete rykte behøver du ikke å se ut som puppemodellen Jordan når du bruker dem. Det enkleste rådet for å unngå det er å styre unna de hele vippene fordi de gir det et tungt og falskt blikk.

Eksperimenter med de enkle punktvippene for en mer naturlig look som du påfører med en pinsett. Her stopper du rett og slett når du har fått nok. Har du lyst på maks effekt limer du på noen punktvipper på de nedre vippene.

Flytende liner

En svart, flytende liner hjelper deg slik at du får en klar strek som gjør at vippene virker fyldigere. Her kan du også velge hvordan du vil forme den. Tynn eller litt tykkere for en ekte 60-talls look. Her er våre favoritt-eyelinere.

Slik gjør du:

Støtt underarmen med den andre armen eller på et bord slik at den står rett og har kontroll. Start med å legge den våte lineren i en tynn linje fra midten av øyet og utover, og fra midten og inn mot øyenkroken. Legg flere lag hvis du ønsker en tykkere linje. På enden av øyet drar du eyelineren litt oppover slik at den får en liten vipp eller kattefasong. Da ser øyet både større og mer åpent ut. Synes du fremdeles det er vanskelig kan du streke opp med en svart blyant langs vippekanten før du påfører den flytende lineren.

DRØMMEVIPPER: Riktig verktøy er viktig for å få fyldige fine vipper.

DRØMMEVIPPER: Riktig verktøy er viktig for å få fyldige fine vipper. © Foto: Getty Images/ImaxTree

Tips: Til denne looken holder det ikke å legge ett lag med maskara. Jo mer, dess bedre, så her er det bare å kjøre på.

1. Eyeliner Effet Faux Cils fra Yves Saint Laurent, kr 255.

2. Eyelash Curler fra Shiseido, kr 250.

3. Løsvipper fra Mac, kr 120.

4. Master Precise eyeliner fra Maybelline, kr 109.

5. Fine Liner fra Shiseido, kr 300.

Maskara

Legg gjerne en maskarabase på vippene under maskaraen. Påfør favorittmaskaraen din på både de øvre og nedre vippene. Vent ca 30 sekunder før du påfører et nytt lag. Dette gjør du igjen og igjen til vippene er blitt skikkelig sticky.

Her er våre topp 5 favorittmaskaraer som gir deg mest volum og fyldige vipper:

MASKARA: Maskaraer som gir deg volum og fyldige vipper.

MASKARA: Maskaraer som gir deg volum og fyldige vipper. © Foto: Bjørgli & Bergersen

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

1. Hypnose Dolls Eyes maskara fra Lancôme, kr 275.

2. One by One volum express Mascara fra Maybelline.

3. Volume Million Lashes fra L'Oreal, kr 176.

4. Shocking maskara fra YSL, kr 270.

5. False effekt maskara Max Factor, kr 149.

Les også:

Slik får du fetish-looken

Fire fine antrekk med paljetter

Novembers ni beste kjøp

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!