Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

La det skinne (la det rock'n'roll)

Bronze, sølv og flytende gull. Designere og ikke minst stjernene er inspirert av det glitrende og glamorøse 60, 70- og 80-tallet. Fra Francoise Hardys futuristiske kostymer til David Bowies eksentriske og skinnende gulljakker som moteverdenen aldri blir lei av.

Les også: Novembers beste kjøp

Der Burberry Prorsum startet trenden med de blanke bikerbuksene i sølv forrige sesong, overtok Balmain trenden denne høsten. Vi snakker flytende gulldresser, metalliske kjoler og blanke bluser med tydelige referanser til Ziggie Stardust. Balmain er ikke eneste motehuset som har kastet seg på trenden for både Marc Jacobs og Haider Ackermann viste så mye paljetter og metaller at første rad ble så godt som blendet.

Her er kjendisenes fineste partystyling

=

Balmain, Erin Wasson, Anna Dello Russo, Charlotte Gainsbourg.

Tacky? Ikke i det hele tatt. Balmain kombinerer diskoplaggene med enkle basisplagg og rocka T-skjorter, slik som Kate Moss. Hun har stylet en flytende, metallisk topp med et par svarte tights. Sofistikert, elegant og glamorøst.

Less is more

La det skinne, men på bare ett plagg og style et med et avslappet basisplagg som en T-skjorte, pusegenser eller blazer. Se også på de andre skinnende kjendisene, som Erin Wasson og Charlotte Gainsbourg som begge har lagt sin elsk på metalliske bukser som de styler med enkle plagg.

Les også: Slik får du fetish-looken

For partysesongen som snart er i gang er ingenting så perfekt som en metallisk kjole. Vær ikke redd for å velge en som skinner om kapp med julepynten, men kombiner den helst med enkle accessoirer og avslappet hår slik at det ikke blir for mye av det gode.

=

Haider Ackermann, Kate Moss, Natalia Vodianova, Giovanna Battaglia.

=

Abonner på ELLE!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!