Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Fra et par oversiza, pudderfargete skinnbukser hos Acne til et par stramme og røde skinntights på Olivia Palermo.

Skinnbuksen er fremdeles en favoritt blant designerne og dukker opp sesong etter sesong. Det ser ut som om den er kommet for å bli og har til og med etablert seg som et basisplagg i garderoben.

Denne sesongen kommer skinnbuksene i ulike fasonger og farger - og det åpner også for nye stylingmuligheter. Om du enten allerede har skaffet deg en og trenger noen nye råd eller tenker på å skaffe deg en fin før partysesongen kan du glede deg over litt inspirasjon til hvordan du kan style dem akkurat nå.

Alexander Wang: Skinn på skinn. Rocka og chic når et par bikerbukser med intrikate detaljer blir stylet sammen med en bikerjakke. Styles med en enkel T-skjorte og et par høye hæler.

Olivia Palermo: Denne damen klarer det magiske ved å gjøre et par fargete skinnbukser sofistikerte og hverdagslige. Det gjør hun ved å mikse ulike materialer og rødtoner med brune, beige og blå accessoirer.

© 2011 Nick Harvey

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Acne: Ton-i-ton med sarte pudderfarger. Silhuetten blir både sofistikert med en blazer og interessant når de løse buksene er i skinn.

© 2011 Dominique Charriau

Diane Krüger: En elegant tweedjakke fra Chanel blir litt røffere i møte med en skinnbukse og passer perfekt til festlige anledninger.

Celine: Sesongens intellektuelle vri på skinnbuksestyling. En hvit pologenser under en grå og grafisk collegegenser sammen med et par blå bukser med skinndetaljer.

Rosie Huntington-Whiteley: Supermodellen får en moderne og bohemsk look med en lang skinnkåpe i 70-tallsoransje og brune kontraster til de svarte skinntightsene.

© 2011 Samir Hussein

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!