Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det er en ikonisk og eksentrisk kolleksjon Donatella Versace har laget for H&M, som inneholder print, kjoler og materialer som gjorde Versace legendarisk. Donatella har tatt et dykk i arkivene, funnet fram noen skatter og laget en helt spesiell kolleksjon for H&M. Hun har først og fremst funnet fram minikjoler i metall, skinn og Versace-print (palmer, blomster og leopard).

Hun har funnet fram glamorøse nagler og puttet dem på blant annet en helt fantastisk jakke i skinn.

Les også: Stjel stilen til motehuset Céline

Plaggene har hun også dekorert med glamorøse glidelåser og den klassiske Versace-solen i gull som hun har satt på smykker og belter. Kolleksjonens absolutte høydepunkter er et korsett med asiatisk mønster og et par skyhøye boots med snøring som vi gleder oss til å style med et par smale jeans!

=

- Kolleksjonen fanger essensen av Versace. For dette samarbeidet har vi funnet kolleksjonen i arkivet, men også fra nylige kolleksjoner. Noen ikoner fra Versace, som knallfarget print, den greske looken og vågale snitt. Jeg klarer nesten ikke å vente med å se hvordan H&Ms kundegruppe gjør disse plaggene til sine egne, sier Donatella Versace.

Dessverre må du smøre deg med litt tålmodighet, for kolleksjonen er ikke i salg før 17. november i utvalgte H&M-butikker samt på H&Ms nettbutikk.

Les også:

Vi testet SM-moten i tre dager

Stjernenes fineste partystyling

Se kjendisenes piiip-show

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!