Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den hotteste designeren i verden for øyeblikket heter Phoebe Philo og jobber for motehuset Céline. Den britiske designeren har revolusjonert det franske motehuset som Michael Kors designet for tidligere. Sesongens kolleksjon har stramme linjer, den er androgyn og intellektuell. Fru Philo er også forelsket i mykt skinn som hun har tilsatt i små mengder, men likevel nok til at den får en kul og feminin touch. Fargene er også nye for sesongen, burgunder, oransje, brunt og blått, med innslag av grått og lyserosa.

Det er ikke bare plaggene som er preget av mykt skinn, accessoirene fra Céline er på alles armer og føtter under moteukene (og det sier jo sitt). Veskene kommer i ulike og nye fargekombinasjoner sesong etter sesong og blir revet ut av butikkhyllene.

Stjel stilen med å kombinere en pastellfarget skjorte og herrebukse med høye hæler, eller style et A-formet skinnskjørt med en pologenser og en herrefrakk.

=

1. Omslagskjole fra By Malene Birger, kr 2.899.

2. Genser fra Lacoste, kr 1.650.

3. Smoking-skjorte fra By Malene Birger, kr 1.599.

4. Pologenser fra Cubus, kr 129.

5. Dressbukser fra Gina Tricot, kr 299.

6. Veske fra Monki, kr 250.

7. Sko fra Marc Cain, kr 2.949.

8. Silkebluse fra Baum und Pferdgarten, kr 1.899.

9. Bukser med splitt i siden fra Acne, kr 1.800.

10. Hansker fra Filippa K, kr 700.

11. Veske fra Prada, kr 5.800.


Les også:

Fem fine boblejakker

Stjernenes fineste partystyling

De stoooore øreringene er tilbake

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!