Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Ah, endelig fredag! Selv om partysesongen ikke er helt i gang, håper vi du benytter helgene til å svinge deg med venninner eller dra på middag med kjæresten eller gode venner. Det har vært full fokus på ull, kåper og støvletter så her er litt deilig partyinspirasjon fra noen av våre favorittkjediser akkurat nå!

Alexa Chung: Preppy og sexy. Hun balanserer det alltid på en sånn måte at det aldri blir kjedelig, eller aldri for sexy. Få denne looken ved å bruke en gjennomsiktig bluse i en kontrastfarge til en preppy kjole.

Kate Moss: Ingenting er så party som gull! Style det med nøytrale basisplagg i svart slik som fru Moss.

Kate Bosworth: Den lille sorte blir aldri feil, og vi liker best dem med litt pynt på.

Elisa Sednaoui: Pysjamasen er heitere enn noen sinne. Hvis ikke du vil ha hele looken, gå for et par myke bukser med en T-skjorte eller en bluse.

SJP: Rødt og rosa sammen er absolutt lov, men synes du denne kombinasjonen var litt for crazy, kan du velge fargetoner som er litt mer nedtonet.

Cara Delevigne: Slik skal et par stramme, mønstrete bukser styles, sammen med en skinnjakke, strikkegenser og boots.

Byrdie Bell: The jeans that rocked. Ikke alle kommer unna med denne looken, men har du kroppen og er fan av 90-tallet er dette et antrekk du kan danse i time etter time!

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!