Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Deilige oktober med blader som faller, lave høstsol og frisk luft. Selv om vi har fått gleden av noen timer med sommervarme er det på tide å kle på seg litt.

En kåpe, et par splitter nye ankelboots og enda mer strikk. Vi vil helst unngå det svarte og mørke, og satser lønna på en beige og brun palett som er fint å style sammen med rosa, burgunder og lilla.

1. Kåpe: Skal du være ekstra hot (bokstavlig talt) i høst gå for en lang kåpe slik som denne beige med belte fra Acne, kr 4.995.

2. DVD: På tide å krype opp i sofaen med en serie som for eksempel The Kennedys. Historien om den kjente og mytiske, politiske familien med Katie Holmes som Jackie O. The Kennedys/Platekompaniet, kr 299.

3. Strikk: Brun genser fra Weekday, kr 319.

4. Armbånd: Brune og beige toner er veldig fint med gull. Akkurat nå er store armbånd en favoritt i ELLE-redaksjonen. Armbånd fra Asos.com, kr 91.

5. Ankelboots: Disse ankelbootsene fra Din Sko til kr 499 fortjener en sving og passer til både jeans, skjørt og kjoler.

6. Undertøy: Kryp under teppet med stil. Undertøy fra Agent Provocateur/Net-a-porter, kr 1.053.

7. Makeup: Vi elsker Aron de Meys Paris-inspirerte kolleksjon for Lancôme. Denne røde, franske neglelakken Le Vernis 102 er en absolutt må-ha!

8. Bukse: Beige er det nye svart. Denne dressbuksen er så fin sammen med både rødt, burgunder og lilla. Bukse fra By Malene Birger, kr 2.499.

9. Høsthvitt: Hvis ikke du er så glad i brunt og beige, er hvitt på hvitt i ulike nyanser et alternativ. Elsker denne looken fra Paris Fashion Week.

Les også:

Plaggene alle bør ha i skapet

Høstens kuleste jakkekjøp

Dette smykket er alt du trenger

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!