Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den flytende eyelineren er involvert i flere makeuptrender denne sesongen. Skarpe rette linjer hos Ferre, enkelt og elegant hos Stella McCartney og sotede sofistikerte øyne som hos Dior, bare for å nevne noen. Det vil si at det kanskje er på tide å opptatere sminkepungen med en ny, flytende eyeliner.

Her på ELLE-kontoret har vi testet en god del, både nykommere og klassikere. Her er våre beste tips og 5 av våre favoritter som legger seg som en perfekt strek akkurat der du vil ha den.

Slik legger du flytende eyeliner:

  • Støtt underarmen med den andre armen eller på et bord slik at den står rett og du føler du har kontroll.
  • Start med å legge den våte lineren i en tynn linje fra midten av øyet og utover, deretter fra midten og inn mot øyenkroken.
  • Legg flere lag hvis du ønsker en tykkere linje.
  • På enden av øyet drar du eyelineren litt oppover slik at den får en liten vipp eller kattefasong. Da ser øyet både større og mer åpent ut.
=

1. Master Precise liquid eyeliner fra Mabelline 2. Shocking fra YSL 3. Artliner fra Lancôme. 4. Liquid liner fra The Body Shop. 5. Fine liner eye stylo fra Isadora.

Den kan også være vanskelig å håndtere hvis du er nybegynner, men i følge Lancômes makeupartist er det bare å lukke baderomsdøren og øve til du får det til. Flere motehus viste også sotede øyne, og den parisiske og softere looken er ekstra hot i høst. Her kan du benytte den flytende lineren som utgangspunkt og benytte deg av Lancômes makeupartist Aron de Meys eksperttips til hvordan du får sofistikerte, myke og sotede øyne.

Sotede øyne - slik gjør du

  • Bruk en matt, brun skygge for å forme skyggen på øynene.
  • Fortsett med en lysere bruntone med skimmer innerst i øyenkroken og opp mot brynet eller midt på øyet.
  • Pass på at du jobber med en bra kost, og blend skyggene sammen slik at du unngår harde kanter.
  • Øyenskygger blir mer intense hvis de er litt fuktige, og passer perfekt hvis du ønsker en litt mer markert vippekant uten å bruke våt eyeliner.

Les også:

Slik får du blafrende blikk og perfekte øyenvipper

4 modeller - 20 frisyrer

Makeupen som forlenger sommergløden

=

Ferre, Miu Miu, Stella McCartney, Stella McCartney.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!