Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

På tide å legge bort de hvite blondekjolene og de korte skinnshortsene (eller de kan du forresten beholde). Sommeren er forbi for denne gang og det er hvertfall vi her i ELLE klare for!

Denne måneden ønsker vi oss plagg som vi kan bruke utover høsten, som gjør oss superkule og som kan matche de gamle fillene som ligger i skapet.

1. Kåpe: Baum und Pferdgarten hadde superfine jakker og kåper denne sesongen. Vi elsker denne i teddyfor med de svarte, quiltede detaljene. Sammen med våre jeans og skinnbukser skal denne brukes til kulda setter inn. Baum und Pferdgarten, kr 1.899.

2. Øredobber: Inspirert av Dolce & Gabbana og Moschino ønsker vi oss et par glamorøse og store øredobber i gull. Øredobber fra Asos.com, kr 87.

3. Bok: Polaroider er en av tidenes største oppfinnelser og vi får fremdeles aldri nok av de fine snapshotene. 30 years of Polaroids av Bruno Bisang, kr 499.

4. Pasteller: Pasteller er hot i høst. Genser fra Weekday, kr 230.

5. Skinn: Invester i et skinnplagg du elsker, så lover vi deg du kommer til å bruke det dag ut og inn! Skjørt fra Acne, kr 3.495 (også kjent som Elin Kling-skjørtet).

6. Blogg: Den hotteste nykommeren på www akkurat nå er The Coverteur som også samarbeider med ELLE.com. En feminin utgave av The Selby.

7. Veske: Den kamelfargete, semskede vesken Carter fra Mulberry står høyt på ønskelisten akkurat nå. Mulberry Carter, kr 8.989.

8. Inspirasjon: Fashion Week er snart i gang, og vi gleder oss til gatemotebildene av Taylor Tomasi Hill ruller inn på FTPen!

9. Sko: Ikke helt det du har sett før, men skoene skal ha en uventet fasong denne høsten (se Prada). Gjør susen til et enkelt antrekk. Med slangeskinn fra Zara, kr 799. Glitrende fra Miu Miu, kr 5.582. Platå fra Acne, kr 3.995.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!