PARIS, FRANCE - JULY 06: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK MAGAZINES AND UK ONLINE UNTIL AUGUST 10, 2011 - EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK TABLOID NEWSPAPERS UNTIL 48 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME. MANDATORY CREDIT PHOTO BY DAVE M. BENETT/GETTY IMAGES REQUIRED) Natalia Vodianova walks the runway at a charity fashion show at The White Fairy Tale Love Ball hosted by Valentino Garavani and Natalia Vodianova in aid of the Naked Heart Foundation at the Chateau de Wideville on July 6, 2011 in Paris, France. (Photo by Dave M. Benett/Getty Images)=

Supermodellen på The White Fairy Tale Love Ball kledd Valentino.

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Eventyret mellom supermodellen Natalia Vodianova og Justin Portmann ser ut til å være over. Etter ni års ekteskap separeres paret som har tre barn sammen. Ryktene og spekulasjonene har svirret rundt i lenge, men nå snakker hun for første gang snakket om seperasjonen.

"Det er veldig trist. Det er en stund siden, men vi ville ikke snakke om det og fremdeles vil vi ikke snakke om det. Barna våre er klar over det så det er ok. Akkurat nå er fremdeles i en veldig sensitiv situasjon og vi prøver å gjøre ting så skånsomt som mulig. Derfor vil jeg ikke snakke om det i det hele tatt og det tror jeg heller aldri jeg noen gang kommer til å få lyst til. Det er en ting som bare angår mannen min og meg." Har hun uttalt.

Hun har også fortalt til The Evening Standard Magazine at det er en ny mann i hennes liv - og på spørsmålet om hun var forelsket svarte hun: "Ja, definitivt".

Selv om hun nekter å avsløre sin nye kjærlighet spekulerer mediene heftig. Fra skuespilleren Jonathan Ryhys-Meyers, hennes motspiller i Belle du Seigneur, til Antoine Arnault, sønn av den mektige LVMH-sjefen Bernard Arnault.

Natalia Vodianova er ELLEs covermodell i august og har hatt en eventyrlig karriere. Hun blir kalt en moderne askepott, og historien om hennes fattige oppvekst i Russland har tatt motebransjen med storm. Hun kom til Paris som 17-åring og kort tid etter raste hun over catwalkene, ble booket for de viktige kampanjene og fylte bladene.

PARIS - SEPTEMBER 30: Natalia Vodianova attends the Vogue 90th Anniversary Party as part of Ready to Wear Spring/Summer 2011 Paris Fashion Week at Hotel Pozzo di Borgo on September 30, 2010 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images)=

Eventyret slår sprekker for Natalie Vodianova.

=

Modellen fronter er Stella McCartneys modell denne sesongen.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!