Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Jippi, endelig juni. Det er mye som står for døren. Det er den første offisielle sommermåneden (må feires), sola varmer (håper vi) og bruner (hvis ikke så finnes det selvbruner). Dette er også måneden for den store ELLE-festen, og siden det bare er tre uker igjen har alle her på ELLE-kontoret kronisk kleskrise fra om med nå. Når det kommer til junis må-ha er vi delt mellom sarte pasteller og pudderfarger og knallfargete kjoler, sko og vesker. Derfor velger vi begge deler. En ting er helt sikkert, vi trenger nye sandaler.

1. Neglelakken 359 Lavande fra Lancôme passer både sammen med knallfarger og sarte pudderfarger. Perfekt til sommerbrune tær og åpne sandaler.

2. Brune bein er et must i sommer, og enten solen kommer fram eller ei så sverger vi til selvbruneren Flash Bronzer Dream Legs fra Lancôme.

3. Paul McCartney og barna har satt sammen et utvalg av bildene til Linda McCartney og laget boken Linda McCartney: Life in Photographs. Må ha!

4. Isabel Marants sommerkjoler er perfekt til dager der man planlegger å dra rett fra stranda og ut på byen. Isabel Marant/Myteresa.com

5. Sommerstrikk fra H&M.

6. Ipaden trenger også en egen veske med vår favorittlogo. Ipadveske fra YSL/Mytheresa.com.

7. Shortsen er en må-ha denne sesongen og ekstra fin i skinn slik som denne fra Acne i mykt, semsket skinn.

8. Hjeeeeeeelp! Å, hjelp! Hva skal vi ha på oss på ELLE-festen? Vi drømmer om at Peter Dundas eller Donatella Versace skal hjelpe oss ut av krisa, men det er å sikte litt høyt. Alle tips mottas med stor takk!

9. Sandaler står øverst på shoppinglista. Sammen med en pedikyr da.

10. Armbånd fra Weekday.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!