Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det er som regel ikke de store spektakulære kjolene eller de korrekte antrekkene som interesserer oss mest på store eventer som for eksempel filmfestivalen i Cannes. Det er de fineste eller de største overraskelsene på kjendisene vi elsker. Det er partyene og på presentasjonene, og selvfølgelig på den røde løperen vi finner våre favoritter. I løpet av de første dagene av filmfestivalen kan vi fortelle at det er favorittmodellene våre som gikk av med stilseieren. Og er mange modeller slash skuespillere som har samlet seg i filmbyen: Bianca Balti, Natalia Vodianova, Bar Rafaeli og Lara Stone, bare for å nevne noen som har vist seg fram. Noen skuespillere fortjener også plassen på favorittlista. Sarah Jessica Parker viste gamle kunster i en fotsid, blomstrete kjole fra Elie Saab, mens Gossip Girl-stjernen Clemence Poecy hadde på seg en sober kjole fra YSL som vi falt for. Her er flere favoritter fra Cannes.

Bianca Balti: Den italienske supermodellen hadde på seg en nydelig sober frynsekjole

Li Bingbing: På den røde løperen til filmen The tree of light i kjole fra Elie Saab Couture.

Bar Rafaeli: Modellskuespilleren hadde latt den lille ultrakorte bli hjemme på premieren til filmen The Beaver og kom i en kjole fra Roberto Cavalli.

Karolina Kurkova: Den vakre modellen hadde på seg Chanel Haute Couture.

Clemence Poesy: Franske kvinner vet å kle seg. Poesy hadde valgt en sober og elegant kjole fra YSL.

Lara Stone: Calvin Kleins ansikt kom i en enkel og metallfarget kjole fra motehuset.

Sarah Jessica Parker: Stjernen viste gamle kleskunster i denne kjolen fra Elie Saab.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!