Magasinet

ELLEs oktoberutgave

Sjekk ut månedens abonnementstilbud, og abonner her!

Det er som regel ikke de store spektakulære kjolene eller de korrekte antrekkene som interesserer oss mest på store eventer som for eksempel filmfestivalen i Cannes. Det er de fineste eller de største overraskelsene på kjendisene vi elsker. Det er partyene og på presentasjonene, og selvfølgelig på den røde løperen vi finner våre favoritter. I løpet av de første dagene av filmfestivalen kan vi fortelle at det er favorittmodellene våre som gikk av med stilseieren. Og er mange modeller slash skuespillere som har samlet seg i filmbyen: Bianca Balti, Natalia Vodianova, Bar Rafaeli og Lara Stone, bare for å nevne noen som har vist seg fram. Noen skuespillere fortjener også plassen på favorittlista. Sarah Jessica Parker viste gamle kunster i en fotsid, blomstrete kjole fra Elie Saab, mens Gossip Girl-stjernen Clemence Poecy hadde på seg en sober kjole fra YSL som vi falt for. Her er flere favoritter fra Cannes.

Bianca Balti: Den italienske supermodellen hadde på seg en nydelig sober frynsekjole

Li Bingbing: På den røde løperen til filmen The tree of light i kjole fra Elie Saab Couture.

Bar Rafaeli: Modellskuespilleren hadde latt den lille ultrakorte bli hjemme på premieren til filmen The Beaver og kom i en kjole fra Roberto Cavalli.

Karolina Kurkova: Den vakre modellen hadde på seg Chanel Haute Couture.

Clemence Poesy: Franske kvinner vet å kle seg. Poesy hadde valgt en sober og elegant kjole fra YSL.

Lara Stone: Calvin Kleins ansikt kom i en enkel og metallfarget kjole fra motehuset.

Sarah Jessica Parker: Stjernen viste gamle kleskunster i denne kjolen fra Elie Saab.

=

Hanne Danielsen, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!