Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det er nå vi har lagt boblejakkene på loftet, stilt klokken, funnet fram trenchen og fått unna aprilspøkene. Nå er det på tide med litt ekte aprilshopping som oser vår . Akkurat nå er det mange designere og stilretninger som inspirerer , men det vi elsker akkurat denne måneden er plagg som vi kan ta på oss nå, som er litt påkledd og litt avkledd. Som er behagelige og sexy, og som har en liten etnisk touch. La deg inspirere av våre aprilfavoritter.

1. Den 13. april er denne DVDen i salg på Platekompaniet. De tre dokumentarene som er samlet her trenger vel egentlig ingen annen introduksjon enn The Fashion Collection, og en må-ha for alle moteelskere!

2. Kimonoen som ble en hit i fjor er et nøkkelplagg også denne sesongen. Denne som kommer fra Topshop er fin over et par jeans, en kjole eller en skinnbukse gir den et umiddelbart glamorøst og bohemsk statement.

3. Piratsnøring er hot denne sesongen, og denne buksen fra Ganni med skinnpartier har blitt en skikkelig hit i ELLE-redaksjonen.

4. Ingen sesong uten kasjmir. Vi blir aldri lei den klassiske kabelstrikken fra Ralph Lauren/Net-a-porter.com.

5. Aloha! Dette er den skjønne it-neglelakken fra Dior i en deilig, sommerlig oransjefarge som oser Hawaii.

6. Basisplagg er alltid velkommen inn i skapet vårt. Skjorte fra Weekday.

7. Øredobbene fra By Malene Birger er et helt plagg i seg selv. Den danske designeren har til og med åpnet webshop.

8. Når Ralph Lauren først gjør alt riktig, er det umulig å ikke ha kolleksjonen som en av favorittene. Denne sesongens romantiske og etniske 70-tallsdrøm inspirerer mest akkurat nå.

9. Det er ikke veskene fra Celine, Proenza Shouler eller Alexander Wang som frister mest om dagen. Her drømmer vi om kelimveskene fra det norske veskemerket Carla & Jade.

10. Da vi så disse skoene på visningen til Filippa K falt vi pladask med det samme.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!