Supermodellen Cindy Crawford

14.10.09 - London, UK. Cindy Crawford arriving the 'Fantastic Mr Fox' premiere afterparty at The Saatchi Gallery. Pictured: Cindy Crawford PLANET PHOTOS www.planetphotos.co.uk +44 (0)20 8883 1438 (KR) © Kevin R. Rush/PLANET PHOTOS

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Herve Leger sier at han ikke lenger kunne vise kolleksjonene sine under Paris Fashion Week fordi han synes at dagens modeller er uinspirerende.

Designeren som pleide å bruke Cindy Crawford og Linda Evangelista i sine høyprofilerte presentasjoner på 90-talllet, sier at dagens skjønnheter ikke er i den samme ligaen og vil ikke gi et rettferdig inntrykk av klærne hans.

- Hvis jeg måtte gå tilbake til catwalk-presentasjoner ville jeg få panikk. Modellene jeg ser er for tynne og for triste. Jeg kjente til supermodellene Linda Evangelista og Cindy Crawford, som alltid var livlige og smilende. I dag går du på showene og ser bare de samme typene jenter og de inspirerer meg ikke. Selvfølgelig gjør jeg presentasjoner tre ganger i året. Vår, høst og cruise som jeg viser i showroomet mitt, og som jeg ønsker at kjøperne mine kommer til. De kjøper, kolleksjonene selger bra, og det gir meg en følelse av å eksitere for noe fordi jeg vet at et sted der ute i verden har jeg kunder som elsker det jeg gjør - og det er belønning nok. Sa han til WWD

Samtidig som han ikke er imponert av dagens modeller, er Herve en stor fan av Chanels designer Karl Lagerfeld fordi han er så inspirerende å jobbe med.

- Han er et geni. Han er fantastisk. Jeg startet min karriere som hårstylist, så hattemaker, og så møtte jeg Karl og det var et sjokk. Det var ingen som var som han. Jeg fikk muligheten til å jobbe veldig tett med han hos Fendi og Chanel, og han gir alt. Du må bare se han jobbe. Vi lærte så mye av han og Karl er flink til alt. Han er en visjonær, også er han veldig moderne.

Herve Leger som er kjent for bandasjekjolen ble grunnlagt i 1985 av designeren som før øyeblikket er kjent som Hervé L. Leroux. Han mistet rettighetene til navnet Herve Leger 1998 da det ble overtatt av Max Azria i New York som relanserte merket i 2007.

Herve Leger by Max Azria vår/sommer-11=

Herve Leger by Max Azria vår/sommer-11 © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!