Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Hedi Slimane vurderer å returnere til klesdesign, men har ingen planer om å overta etter John Gallilano for Christian Dior.

Den tidligere herredesigneren for Christian Dior Homme - som jobbet for selskapet for syv år før han sluttet for å starte en ny karriere som fotograf, har nå avslørt at han savner å designe klær. Han savner derimot ikke den harde jobben som følger med.

Han sa: "Jeg elsker å designe, men når det er et stort luksushus så er det så mange ekstra ting rundt det å designe. Som global branding, vindusutstillinger. Å, det er så mye. Du må bare elske å gjøre alt det. Hvis ikke, blir du veldig ulykkelig. Jeg har ingen ambisjoner om å bli ulykkelig. Jeg savner stoffene, jeg savner atelieret, men hvis jeg hadde savnet det så mye ville jeg allerede ha startet igjen.

Hedi, som hevder at han hater forandringer, innrømmer at han er inspirert av musikk og ofte lager et ferdig moteshow i hodet.

"Jeg hørte på en låt og jeg hadde hele visningen foran meg etter bare en sang. Jeg tenkte på karakterene, stemningen, gangen, silhuettene, håret - alt faller på plass på grunn av en sang. " Fortalte han The Guardian.

"Jeg er alltid mistenksom mot mennesker som gjør for mange forandringer. Jeg har alltid vært veldig repetitiv. Det var et problem, med sesongene som alle ville ha. Ok, hva er nytt? Men sannheten er at ingenting er nytt."

© Verwendung weltweit, usage worldwide

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!