Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Kjendisene har lagt sin elsk på den berømte sovesveisen og kombinerer den med lange glamorøse gallakjoler og paljettkreasjoner. Den avslappete partylooken er med på å dra rødløper-stilen ned på jorden.

Balmain har lenge vist overdådige paljettkjoler sammen med minimal makeup og avslappet hår, og denne sesongen gjorde Dolce & Gabbana det samme når de sendte modellene ned catwalken med rufsete, oppsatt hår.

Alexa Chungs lange bob er enkel å style slik at den blir både sofistikert og rufsete på samme tid. Boben gjør at hun får en litt barnslig look som passer fint over en voksen Chaneldrakt eller en pyntet kjole. Luggen er utvokst og lagt tilfeldig over på sidene. I et håndkletørt hår sprayer du med et produkt som gir volum eller gjør håret tykkere uten at det blir stivt. Når det er tørt tar du en stor krølltang og lager noen løse lokker før du avslutter med Kiels Creme Silk Groom.

For lengre lokker som Mary Kate Olsen og Daisy Lowe kan det være fint å føne ut håret før det enten rufses til eller krølles over og gres forsiktig ut. Det skal ikke se for perfekt ut så det fineste er hvis du bare krøller deler av lokkene. Litt tørrshampo blir også superfint i både langt og oppsatt hår slik som Lara Stones tilfeldige rufsete oppsats.

Stjerneskjønnhet: Avslappet partyhår=

Stjerneskjønnhet: Avslappet partyhår © Bulls/Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!