Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

På et hotellrom i Berlin sitter Daisy Lowe i en altfor stor sofa. Hun har på seg en svart singlet og et brunt, vidt miniskjørt. Det mørke lange håret er utslått.

- Jeg skulle egentlig ha på meg en kjole fra Acne, men bagasjen min kom ikke fram, sier hun og smiler. Hun er sminket diskré med svart eyeliner, rouge på eplekinnene og blanke lepper.

Hvem er dine skjønnhetsikoner?

Jeg synes Julianne Moore er den vakreste. Alexa Chung inspirerer meg også, fordi hun alltid ser så bra ut. Og ikke minst Jean Shrimpton, som var en av de aller første supermodellene.

Hva er dine viktigste skjønnhetsrutiner?

Jeg bruker alltid et antibakterielt produkt på hendene før jeg vasker ansiktet. Hver morgen og kveld renser jeg ansiktet og smører på med gode fuktighetsprodukter.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten?

Dr. Lipp Original Nipple Balm for Lips har jeg alltid med meg. Max Factor False Lash Effect Mascara bruker jeg også hver dag.

Hva er dine favorittprodukter?

Til håret bruker jeg Pureology. Det synes jeg er best. Ellers bruker jeg Clinique til huden. Deres produkter føles rene og gjør huden min fin.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

Hold på det naturlige, det er det vakreste. Jeg leker med forskjellige stiler, og det er ikke før på morgenen jeg bestemmer meg for om jeg har lyst til å være sexy den dagen, eller for eksempel kle meg i grungestil. Men jeg liker at det er naturlig, og ikke for mye av noe.

Hva synes du gjør en kvinne vakker?

Når de føler seg vakre selv. Da utstråler de selvtillit og blir enda vakrere.

.

Skjønnhetspraten: Daisy Lowe=

Skjønnhetspraten: Daisy Lowe © Bulls

Original Nipple Balm for Lips fra Dr. Lipp, kr 99.

False Lash Effect Mascara fra Max Factor, kr 169.

Essential Repair Shampoo fra Pureology, kr 294.

Essential Repair Conditioner fra Pureology, kr 294.

Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer fra Clinique, kr 475.

Rinse-Off Foaming Cleanser fra Clinique, kr 190.

Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer fra Clinique, kr 390.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!