Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Hva inspirerte deg til å gjøre denne looken?

Fokus på øynene! Karl viste meg en skisse som fikk fart på inspirasjonen og jeg bestemte meg for at modellene skulle ha dype, mørke sotete øyne.

Jeg tenkte på det grafiske i en svart og hvit fransk hage for å skape kontrastlooken. Svart, men ikke så svart, og hvitt, men ikke så hvitt. Det er en makeup som spiller på lys og refleksjoner, grafiske mørke- og hvite linjer med små hint av friske og gjennomsiktige toner.

Slik får du Chanel-looken=

Slik får du Chanel-looken © Imaxtree

Slik gjør du:

Øyene: Her bruker jeg den mørke skyggen 4 Ombres - Regard Perlé fra vår/sommer-2011 kolleksjonen Les Perles de Chanel. Intensiteten i det perlesvarte og den grå-svarte-grønne refleksjonen fra øyenskyggen framhever det transparente og jobber bra sammen med fargetonene på accessoirene fra vinterens kolleksjon. På øyevippene legger jeg først Recourbe cils de Chanel og så Mascara Inimitable Waterproof Noir på toppen. Øyenbrynene former jeg med den nye øyenbrynsblyanten Clayons Sourcils.

Huden: Her er modellenes ansikt sminket med makeupkremen Pro Lumière, som gir en profesjonell, naturlig og satengaktig makeupeffekt, som ikke skjuler modellenes egen hudtone. Huden er highlightet med Poudre Lumière Perlée fra den nye makeupkolleksjonen. For å skape friskhet, som etter en spasertur i hagen, bruker jeg rougen Joues Contraste-Espiègle på kinnene. Den er også fra vår/sommer-kolleksjonen.

Leppene: Her bruker jeg den nye leppestiften Rouge Coco Shine - boy som gir en myk rosafarge, og skaper subtile, duggfriske lepper.

Neglene: For å fremheve den grafiske intensjonen, velger jeg neglelakken Le Vernis Pearl Drop på føttene. Den er perlemorshvit med gullskimmer som passer perfekt til hvit marmorgrus. På hendene bruker jeg Le Vernis - Black Pearl, som gir inntrykket at modellene har grå perler på tuppen av fingrene. Begge disse neglelakkene er del av den nye kolleksjonen.

For å gi looken en avsluttende signatur tegner jeg en vertikal svart linje i hodebunnen med en flytende liner.

Slik får du Chanel-looken=

Slik får du Chanel-looken © Imaxtree

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

1. Skyggepaletten Les 4 Ombres Regard Perlé fra Chanel.

2. Kremrouge fra YSL.

3. De nye neglelakkene Le Vernis Black Pearl og Le Vernis Pearl Drop fra Chanel.

4. Prisvinnende foundation Teint Miracle fra Lancôme.

5. Maskaraen Lash Queen fra Helena Rubinstein.

6. Le crayon Khôl 01 fra Lancôme.

7. Leppestiften Rouge Coco Shine fra Chanel.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!