Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

En bedre kickstart på våren skal du lete lenge etter, og det er meningen at plaggene skal gi deg og alle rundt deg et skikkelig fargesjokk. Rødt, blått, rosa, lilla, gult oransje og grønt - og helst alle fargene samtidig. Du tror kanskje vi tuller, men kast ett lite blikk på visningen til Jil Sander, Gucci eller Prada så forstår du hva vi snakker om. Jil Sander er fremdeles minimalistisk, men med maksimalistisk fargebruk, Gucci er inspirert av disko og studio 54, mens Prada er sofistikert og intrikat og får oss til å få lys til å reise til en karibisk øy.

Om du ikke føler deg komfortabel i farger fra topp til tå så er det ikke nødvendig å lansere hele fargeskalaen i ett antrekk. En rød bukse kan fint styles med en beige T-skjorte. En knallblå genser er superfin sammen med et par lyse jeans og bringebærrøde lepper og en knallfarget veske eller sko er alltid fint samme hva du har på deg. Uansett hvordan du kombinerer fargene, så håper vi at du lar deg inspirere av våre favoritter akkurat nå.

1. Veske fra Jil Sander/Net-a-porter.com. 2. Kjole fra Carven. 3. Shorts fra HogM. 4. Sandaler fra Topshop.5. Veske fra Zara. 6. Strikkejakke fra Jil Sander/Net-a-porter.com. 7. Belte fra Topshop.=

1. Veske fra Jil Sander/Net-a-porter.com. 2. Kjole fra Carven. 3. Shorts fra HogM. 4. Sandaler fra Topshop.5. Veske fra Zara. 6. Strikkejakke fra Jil Sander/Net-a-porter.com. 7. Belte fra Topshop. © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!