Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det er ingen andre enn den franske skuespillerinnen og modellen Léa Seydoux (30) som har kapret rollen som det franske motehusets ansikt utad.

Selv sier Léa i en pressemelding at:

- Jeg føler meg ekstremt stolt av tanken på å skal representere et så sterkt symbol for fransk eleganse. Louis Vuitton er en merkevare hvor deres initialer er kjent verden over. Jeg beundrer Nicolas Chesquieres kreasjoner og nyskapende design. Hans ustanselige søken etter noe innovativt er også svært imponerende.

Léa er blant annet kjent fra rollen hun gjorde i filmen Blå er den varmenste fargen, i tillegg til biroller i amerikanske titler som Robin Hood, Mission: Impossible – Ghost Protocol og The Grand Budapest Hotel. I tillegg har hun vært å se i kampanjefilmer til både Prada og Miu Miu.

Nå trer hun imidlertid inn i rekken som ambassadør for Louis Vuitton, som tidligere har kapret navn som Alicia Vikander, Michelle Williams og Jennifer Connelly til samme rolle.

Under har vi plukket ut noen små smakebiter på stilen hennes. Klikk deg gjennom bildegalleriet under, og sjekk den ut.

Følg ELLE på Facebook!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!