Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Kulde, party og pleie - enkelte produkter er mer aktuelle på denne tiden av året.

Under finner du et par favorittprodukter som er aktuelle akkurat nå, plukket ut av ELLEs skjønnhetsansvarlig, Therese Dombek.

Den undervurderte fukten

Kaldt vært gir ustabil, tørr hud, og huden trenger ekstra hjelp for å kunne beskytte seg mot vinteren. Nye produkter lanseres til nettopp dette formålet på denne tiden av året, og klassiske fuktmagneter som Hydra Cellulaire Serum og den superpopulære Hydradermie-behandlingen fra Frankrikes største klinikkserie, Guinot, gir huden en skikkelig vidunderboost.

I Asia elsker de Kiehl’s Clearly Corrective-serie som gjør huden jevnere i tone og struktur, og nå har den endelig nådd norske butikkhyller.

Prøv den morsomme oxygenmasken Bionic Oxygen Facial fra ­Exuviance et par ganger i uken – når den bobler på hudoverflaten er det et sikkert tegn på at ingrediensene aktiveres og trekker inn i huden din.

Huden trenger ekstra fukt om vinteren, så benytt deg av noen tilleggsprodukter til den vanlige hudkremen din!

DEN UNDERVURDERTE FUKTEN: Bionic Oxygen Facial fra Exuviance, kr 599. Deep Moisture Clarifying Cream fra Kiehl’s, kr 455. Hydra Cellulaire Serum fra Guinot, kr 1.019.

Kult design­samarbeid

I samarbeid med det fransk-japanske designhuset Maison Kitsuné lanserer Shu Uemura de to bestselgerne sine i lekker Kitsuné-design.

Mini­-kolleksjonen er frontet av den lovende artisten Heather Boo fra bandet Beau, som er signet av Kitsunés eget plateselskap.

NORSK OPPFINNELSE: Iceliner fra Wintermark, kr 299.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Norsk oppfinnelse

Den norske makeupartisten Theo Solé Wintermarks flytende liner er basert på Polar Algae – en alge som inneholder masse fukt og som tåler hardt klima.

Resultatet er en hurtigtørkende tusjliner som sitter som støpt i all slags vær og gjør seg perfekt for feminine 50-talls­øyne, rocka Amy Winehouse «flicks» eller for en smal definisjon av vippekanten.

KULT SAMARBEID: Cleansing Oil Shampoo Gentle Radiance Cleanser, kr 480, og Essence Absolue Nourishing Protective Oil, kr 480. Begge fra Shu Uemura.

Endelig er den her!

En neglelakkfjerner som effektivt tar bort hvert minste lille glitterkorn når partylakken skal av, uten å skade neglene.

Leave No Trace neglelakkfjernerfra Essie, kr 109. Luxeffect neglelakk i fargene Stroke Of Brilliance og Set In Stones fra Essie, kr 139 per stykk.

Følg ELLE på Facebook!

ENDELIG ER DEN HER: Leave No Trace neglelakkfjernerfra Essie, kr 109. Luxeffect neglelakk i fargene Stroke Of Brilliance og Set In Stones fra Essie, kr 139 per stykk. Tips: Sjekk ut Essies gull- og kobberlakker også!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!