Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Gavepapiret har knapt rukket å nå søplebøttene før salget er i gang, og nå har du flere muligheter til å gjøre kupp. De beste av alt er teknologien som gjør at du ikke behøver å bevege deg ut av sengen eller sofaen for å klikke hjem det du har ønsket deg, til en billig penge.

 

- Jeg elsker luksusundertøy, og det handler jeg alltid på salg. Sko og kasjmirgensere er også sikre salgskupp. Jeg synes det er perfekt at jeg slipper å forlate sengen når jeg shopper, og den supertynne Asus Zenbook UX305 er et perfekt verktøy for akkurat det, sier Caroline Skjelbred, stylist i ELLE.

 

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

På den rekordtynne Asus Zenbook UX305 får du en hurtig brukeropplevelse og lang batteritid på opptil 10 timer, slik at du kan gjøre drømmekuppene uten å gå tom for batteri. Maskinen har også et egenutviklet kjølesystem som effektivt leder varmen vekk fra komponentene og gjør at du ikke risikerer overoppheting når du koser deg i sengen eller på et teppe.

Du kan lese mer om Asus Zenbook UX305 her.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!