Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Desember er en hektisk måned og dagene flyr så fort at det er så vidt vi klarer å henge med. Gavene vi skulle ha kjøpt, baksen vi skulle knadd ut, gløggen vi skulle drukket og kortene vi skulle ha sendt ut. Kanskje er du til og med i villrede om hva du skal gi dine kjære til jul, eller hva du skal fylle din egen ønskeliste med. Fortvil ikke, her er fem perfekte gaver du kan gi bort, ønske deg – eller spandere på deg selv.


1. ASUS ZenBook UX305.
Tidligere i år lanserte verdens tynneste 13-tommers laptop. Fokus ligger på lav vekt, skyhøy skjermoppløsning og tynn utforming. I tillegg står estetikken i høysetet med aluminiumsinnpakning i lekker design. ASUS ZenBook UX305 måler kun 12,3 millimeter og veier ikke mer enn 1,2 kilo. Du kan velge mellom 3 fine farger som er metallisk, hvit og svart. Med andre ord enkel å ta med i veska hvis du vil flytte kontoret ut på kafé.

Les mer om den praktiske og vakre ASUS ZenBook UX305 her, eller følg med på @asusnordic.
 

2. Til alle te-elskere. Kusimi te, English Breakfast.

3. Det beste duftlyset akkurat nå. Replika Lazy Sunday Morning, Maison Martin Margiela.

4. Deilig skjerf fra FWSS.

5. Nydelig pute til soverommet eller stuen fra Indiska.

P.S. Følg med og meld deg på årets julekalender i ELLE, enten i nr 12 som er i salg nå eller her på elle.no. Her kan du nemlig vinne en Asus ZenBook i luke 24.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!