Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Kraftige øyemakeup og fargesterke lepper har lenge vært fy-fy i makeupverdenen.

I videoen over kan du se hvordan Max Factors makeupartist Linda Wickmann og blogger Emilie "Voe" Nereng bryter vinterens makeup-tabu.

Slik legger du looken

Få makeupen til å sitte hele dagen med en primer. Påfør Skin Luminizer Foundation som gir en diskret, frisk glød. Bruk Mastertouch Concealer til å skjule eventuelle ujevnheter og lysne området rundt øynene. Creme Puff Blush i Seductive Pink gir eplekinnene en naturlig fin farge og definisjon.

Øyeskyggepaletten Smokey Eye Drama Kit Sumptuous Golds og en volummascara er alt du trenger for å få til denne rocka looken. Legg gullfargen øverst i paletten på hele øyelokket opp til rett over globalen, og innerst i øyekroken.

Bronsefargen nederst i paletten legger du rett over den lyse fargen innerst i øyekrokenog dra den så vidt inn i globallinjen for å gi øyet dybde. Påfør samme farge langs nedre vippelinje.

Som en highlighter legger du den hvite øyeskyggen Wild Shadow Pots i Pale Pebble rett under øyenbrynet.

Avslutt med Masterpiece Transform Mascara, og gi leppene en knall rosa farge med nyheten Lipfinity Long Lasting Lipstick i Just Alluring.

Her er produktene du trenger:

1. Face Finity All Day Flawless Primer kr 169,-.

2. Skin Luminizer Foundation kr 185,-.

3. Mastertouch Concealer Fair kr 109,-.

4. Creme Puff Blush Seductive Pink kr 129,-.

5. Lipfinity Lipstick Just Alluring kr 159,-.

6. Wild Shadow Pots Pale Pebble kr 99,-.

7. Masterpiece Transform Mascara Black kr 169,-.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Alle produktene er å få kjøpt hos din nærmeste VITA butikk eller på vita.no.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!