Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Desember er måneden vi dykker ned i det glamorøse festmakeup-skrinet og leker oss med gull og glitter.

Gullfeber

Gjør som hos Leonard, og la lokkene skimre av edle metaller med Oribes gullpomade, eller lakk neglene med et tynt strøk gull-lakk som Essies nye Leggy Legend.

Hvis du legger en gyllen gullfarge rett oppå lokket og inntil vippekanten som hos Shoji, vil det skimre diskret når du blunker og beveger øyelokkene.

Det samme gjelder når du følger Laura Biagiottis look og plasserer gullet innerst i øyekroken.

Det er også vakkert å la lepper, kinnben og neseben gløde i diskret gullglans, men er du av den mer vågale sorten, klinker du til med Temperleys enkle, men iøynefallende makeup: gullpaljetter rundt hele øyet.

Redd for å se ut som en vandrende discokule? Så lenge du holder resten av looken fargefri og naturlig, holder du deg på den rette siden av wow!

Følg ELLE på Facebook!

GOD SOM GULL: Gullnegler hos Leonard Biagiotti. Metal Glitter Eyeliner i fargen Midnight Cowboy fra Urban Decay, kr 160. Illuminating Perfecting Primer fra Estée Lauder, kr 305. Pigment i fargen Melon fra Mac, kr 215. Glitterøyne fra Temperley London, Laura Biagotti og Louis Beccaria.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!