Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Fra 1947 til begynnelsen av 70-tallet lå den legendariske herrebutikken Morris i Hamngata i Stockholm.

Se konkurranseregler nederst i saken!

Stilmessig inspireres Morris Stockholm av det klassiske preppy, i miks med moderne og innovativ innflytelse. Sin gammeldagse sjarm har de hentet fra britene, mens gatene i Paris, Milano og Roma har tilført chic eleganse. Design og kvalitet settes svært høyt – en holdning som stammer fra merkets opphavssted, nemlig Sverige og Skandinavia.

Mote og trender endres fra sesong til sesong. Et av kjerneelementene til Morris er likevel å være såkalt «style curious,» framfor drevet av trend. Med dette menes det at de er svært selektive når det kommer til de elementer som inkluderes i kolleksjonene. Ofte gjenopptar de heller gamle klassikere, som med oppdatert design, nye farger eller materialer gis et helt nytt liv. Morris Heritage kom i 2009 som skulle være den litt mer elegante dresset linjen enn det Morris Stockholm linjen var.

Med inspirasjon fra den italienske moten, uttrykker Heritage en viss form for lidenskap , kunnskap og overbevisning. Det er en lidenskap for stor stil og kvalitet ,kunnskap om materialer og skreddersøm, og garanterer den beste kvaliteten - inne og ute - etter å ha håndplukket alt fra produsentene til linjen av forhandlere, og administrere alle detaljer ned til siste tråd.

Våren 2013 ble Morris Lady lansert for første gang. Linjen deler samme filosofi som hos herrene, men naturlig nok med et mer feminint preg. Morris Lady inspireres av kvinner som Coco Chanel, Jackie Kennedy og Audrey Hephburn – alle med et glimt i øyet og sterke, elegante holdninger.

Spørsmål :

Hvilket år ble Morris Lady lansert?

Send svar til : konkurranse@elle.no

Marker mailen med "Morris Lady-konkurranse".

"Loren Pinstripe Coat" fra Morris Lady. Elegant kåpe med klafflommer. Mørkeblå med pinstripe, av 70 prosent ull og prosent polyester. Verdi kr 4.000.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!