Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE Decoration får ofte spørsmål om tips til hvordan man innreder hjemmekontoret, og hvordan det på en finest måte kan bli en del av interiøret i stedet for å sette av et eget rom. For at det ikke skal ta for stor plass, bruk et hjørne av stuen eller soverommet, og velg en liten pult som fungerer både som skrivebord og konsoll slik at det får flere bruksområder. Da er det også fint med en teknisk løsning som både tar seg godt ut, ikke tar for stor plass og som passer perfekt inn i miljøet.  

Tidligere i år lanserte ASUS ZenBook UX305 er verdens tynneste 13-tommers laptop. Fokus ligger på lav vekt, skyhøy skjermoppløsning og tynn utforming. I tillegg står estetikken i høysetet med aluminiumsinnpakning i lekker design.

 

ZenBook UX305 måler kun 12,3 millimeter og veier ikke mer enn 1,2 kilo.

 

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

– Jeg er utrolig overrasket over hvor lett og delikat den er, i tillegg til at det er en maskin for meg som jobber med design. Jeg jobber mye med høyoppløste bilder og design, og da er det utrolig viktig at maskinen er rask og at bildene på skjermen blir sylskarpe, sier Live Brekke, innholdsansvarlig for ELLE Decoration.

ZenBook UX305 måler kun 12,3 millimeter og veier ikke mer enn 1,2 kilo. Du kan velge mellom 3 fine farger som er metallisk, hvit og svart. Med andre ord enkel å ta med i veska hvis du vil flytte kontoret ut på kafé.

– Jeg er mye i møter og frem og tilbake til jobb, og ASUS ZenBook er helt perfekt å dra med seg i vesken. Jeg merker jo ikke at jeg har den med meg, forteller Live.

 Les mer om den praktiske og vakre ASUS ZenBook her, eller følg med på @asusnordic.

P.S. Følg med og meld deg på årets julekalender i ELLE, enten i nr 12 som er i salg nå eller her på elle.no. Her kan du nemlig vinne en Asus ZenBook i luke 24.

 

ASUS ZenBook UX305 blir en vakker del av miljøet.

ASUS ZenBook i fargen rosegull

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!