Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Nuxe er en av Frankrikes ledende hudpleieserier til kropps- og ansiktspleie. Samtlige produkter fra Nuxe er spekket med eksklusive blomst-og planteekstrakter som gir en naturlig luksusfølelse i hverdagen.

NUXE garanterer blant annet et utvalg av naturlige aktive ingredienser. I gjennomsnitt er 80 prosent av ingrediensene av naturlig opprinnelse Produkter uten mineraloljer, uten ingredienser fra dyr. Unikt konserveringssystem uten parabener og  phenoxyethanol.

Bli med i konkurransen under, og du kan finne produkter fra Nuxe til en verdi av kr 1,381.

Slik deltar du:

Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til konkurranse@elle.no med navn og postadresse.

Merk mailen "Nuxe-konkurranse".

Premien:

  1. Rêve de Miel dagkrem
  2. Rêve de Miel nattkrem
  3. Rëve de Miel dusjgele til ansikt og kropp
  4. Rêve de Miel lipbalm
  5. Rêve de Miel håndkrem
  6. Huile Prodigieuse 100ml

«Rêve de Miel»

Premien består av hele serien «Rêve de Miel», også kalt «Honningdrøm» på norsk. Honning er nemlig en hovedingrediens i Rêve de Miel-serien og har en reparerende effektpå huden. I tillegg finnes en rekke nærende, naturlige oljer samt sheasmør som gir umiddelbar næring og beroliger huden. Serien arbeider for å reparere skader forårsaket av ytre faktorer, og passer dermed perfekt lindrende for tørr og sensitiv hud. Kan brukes av hele familien (fra tre år).

Huile Prodigieuse

I tillegg, får vinneren Huile Prodigieuse – en bestseller på verdensbasis. Dette er en unik og hurtig-absorberende olje med multifunksjoner – til både kropp, ansikt og hår. Velduftende tørrolje bestående av 30 prosent edle planteoljer. Nærende og reparerende egenskaper fra blant annet macadamianøtt, hasselnøtt, sætmandel, oliven, kamelia, agurk-urt og solsikke. Oljen bevarer fuktighet i huden og har en beskyttende effekt mot de frie radikaler takket være vitamin E.

Tips til bruk av oljen:

  • Bland med din vanlige fuktighetskrem og få en enda mykere og smidigere hud
  • Putt noen dråper i badekaret
  • Spray på børsten og få et skinnende hår
  • Bland oljen med din vanlige fuktighetskrem for en fantastisk glød

Dette er bare noen få eksempler til bruk av oljen, her er det bare å sette i gang fantasien.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!