Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

1. Rengjør

Unn deg en varm og avslappende dusj med fuktighetsgivende Shower Gel med naturlig lavendelolje og velduftende ylang-ylang.

2. Eksfolierer

For å fjerne døde hudceller bruker du deretter Body Scrub, som skånsomt rengjør og eksfolierer huden. Det holder å bruke peeling en til to ganger i uken.

3. Fuktighetsgivende

Avslutt med lavendelduftende Body Oil, som er en fuktighetsgivende kroppsolje. Smør oljen inn når huden er litt fuktig, så absorberes den bedre.

Produktene over:

Northern Beauty Body Care som gir spa-følelse:

Sense of Karma – Body Scrub: En fuktgivende kroppsskrubb som renser og eksfolierer huden og gjør den myk og glatt. Inneholder skrubbekorn av aprikoskjerner og naturlige vokskuler.

Sense of Karma – Hand Cream: En fuktighetsgivende håndkrem som inneholder bl.a. solsikkeolje, sheasmør, olivenolje og E-vitamin som gjør hendene myke.

Sense of Karma – Body Lotion: En fuktighetsgivende body lotion som trekker raskt inn i huden. Inneholder jojobaolje, sheasmør og E-vitamin.

 

Du finner disse produktene og mye mer her.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!