Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det anerkjente designteamet Dimore studio består av Britt Moran og Emilio Salci. Basert i Milano lager de interiørkonsepter for alt fra Hermès og Bottega Veneta til Aesop og private hjem.

Da By Malene Birger bestemte seg for å lage et nytt uttrykk til butikkene sine fikk Dimore jobben. Merket har vært en favoritt for både vakre, paljettbesatte kjoler og kule, feminine klær i mange år. Siden oppstarten i 2003 har merket vokst seg internasjonalt stort, og er nå til salgs i 42 land. I begynnelsen av 2014 la sjefdesigner og gründer Malene Birger fra seg ansvaret, som da gikk til hennes høyre hånd, Christina Exsteen. Hun har vært med fra den spede start for 12 år siden. Hun skal ta merket videre, og en av hennes første punkter er utviklingen av nytt butikkonsept, i samarbeid med det anerkjente designbyrået Dimore.

- Vi kikket på forskjellige aktører og valget falt på Dimore. Det de har gjort tidligere er utrolig spennende, og da vi møttes var kjemien helt riktig. Vi har gått fra svart-hvitt til farger, og akkurat farger er de uhyre gode på. De har en forkjærlighet for vintage og antikviteter, men trekker det vintage over i det moderne. Det de gjør er veldig interessant, og det passet bra til vår identitet. Konseptet vårt nå er varmere enn tidligere, forteller Christina.

Fra å ha hatt svart-hvitt interiør med lysekroner er det nå dype plommefarger, messing og en strammere, grafisk og 70-tallsinspirert stil som møter deg i butikken i København og flaggskipet i Bergen. Det nye konseptet skal rulles ut i alle By Malene Birger-butikker. Farger er viktig for Dimore studio.

- Farger preger vårt design, og vi ville tilføre flere farger til By Malene Birger, sier Britt Moran.

Sjekk ut bildene av butikken under, og la deg inspirere! Se mer av Dimore studios fantastiske prosjekter på nettsiden deres.

Turen til København ble betalt av By Malene Birger.

 

Sjefdesigner i By Malene Birger, Christina Exsteen, med Britt Moran fra Dimore studio.

Den frodige plommefargen gjør inntrykket varmt, mens messingen, et element Dimore elsker, gjør uttrykket eksklusivt.

Lampene i taket er sylindre i ulik størrelse.

Runde former.

Flaggskipet i København har en egen liten lounge i andre etasje.

Flaggskipet i København har en egen liten lounge i andre etasje.

Fine detaljer.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!