Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Snart er det premiere på Star Wars™: The Force Awakens,  og for Max Factors ikoniske Star Wars™-kolleksjon.

Bli med når bloggeren Emilie "Voe" Nereng får en spektakulær Star Wars™-inspirert makeup.

Slik tolker Max Factors makeupartist Linda Wickmann Star Wars™: The Force Awakens-looken på blogger Emilie "Voe" Nereng.

Legg looken steg for steg:

  1. Prepp huden med primer før du påfører den godt dekkende All Day Flawless Foundation. Gi kinnbena definisjon og form med Creme Puff Blush i Alluring Rose.
  2. Farg brynene med Eyebrow Pencil i Hazel.
  3. Bruk en skråkost og påfør den matte, brune øyeskyggen i Smokey Eye Drama Kit i Magnetic Jades langs øvre vippelinje. Tegn også opp en linje i globalen som skal gå parallelt med den nedre linjen. Bruk en øyeskyggekost til å påføre den lyseste øyeskyggen mellom de to linjene. Legg den grønne øyeskyggen som et punkt midt under øyet.
  4. Hvit eyeliner på våtlinjen gir en illusjon av større øyne, og False Lash Effect Mascara gir kraftig volum til vippene.
  5. Bruk Colour Elixir Lipliner i Pink Petal på leppene som en base, og påfør deretter leppestiften Colour Elixir Lipstick i Simply Nude.

© & ™ Lucasfilm Ltd

Alle produkter kan kjøpes i din nærmeste Vita-butikk, eller på vita.no:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!