Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Hos Prada er de lyse, hos Moschino rosa, fuktige og kysseklare, mens hos Olympia Le-Tan har leppene fått et strøk av lilla.

Felles for alle er dette nedtonede og plettfrie.

Slik legger du looken:

La fingertuppene erstatte liplineren når leppestiften skal perfeksjoneres – nå skal den nemlig gnis inn og duses ut i kantene.

Duggfriske kinn i toner av rosa eller korall, kombinert med sol­pudder, gir huden din sexy, sunn glød.

La deg også inspirere av hvordan Paul & Joe bruker det enkle trikset med svart maskara oppe og nede for å fremheve øynene.

Bottega Veneta viser vei med svale sandfarger rundt hele øyet, mens Stella McCartney demonstrerer hvor fin og forstørrende effekt bruntoner i globallinjen gir.

Ellers må det nevnes at Hussein Chalayans dueblå globallinjer og highlightede øyekroker er en forfriskende tvist på den raffinerte sminketrenden som regjerer nå.

Brynene skal til enhver tid være perfekte og realistiske, så gi dem litt tid: Gre hårene på plass, fyll inn ujevnheter og tomrom med en øyebrynsblyant og avslutt med en gelé slik at det hele holdes på plass – og vips er du vakker på 1-2-3!

Følg ELLE på Facebook!

FÅ LOOKEN: Rosa, kysseklare lepper fra Olympia Le-Tan eller et strøk av lilla, som hos Prada. Gi huden en fin glød med en higlighther. Denne er fra Baked Minerals Highlight fra Tomborg, kr 495. Paul & Joe brukte svart maskara oppe og nede for å fremheve øynene. La Palette Nude fra L'Oréal Paris, kr 199. Hussein Chalayan brukte en dueblå globallinje. Øyenskygge, Couture Palette i fargen 6 Rive Gauche fra YSL, kr 475. FOTO: Imaxtree og produsentene

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!