Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Tirsdag 27. oktober gikk Oslo World Music Festival (OWMF) av stabelen, verdensmusikkfestivalen som omtales som "den fremste verdensmufikkfestivalen i Norden".

Festivalen har også blitt kåret av det britiske musikkmagasinet Songline som en av de 25 beste internasjonale festivalene i verden.

Dette er 22. gangen musikkfestivalen arrangeres i hovedstaden, og også i år er programmet proppet fullt av fantastiske navn, nærmere bestemt 300 stykker.

I løpet av de seks dagene festivalen pågår, frem til 1. november, har du muligheten til oppleve flere fantastiske musikkskatter.

15 scener er plassert rundt om i Oslo, med alt fra flamenco, soul og fado til elektronika og hip hop, og et musikalsk hovedfokus på Asia, Afrika og Latin-Amerika. 

Det har vi selvfølgelig samlet et par eksempler på her. Sjekk ut et par kule navn verdt å sjekke ut:

FLAVIA COELHO:

Råkule, brasilianske Flavia Coelho bor og jobber i Paris. Til tross for at hun nesten bare synger på portugisisk, gjør hun kjempesuksess med sin reggae-bossa; feel good-låter med et dypere budskap. Spiller på Victoria Nasjonal Jazzscene, onsdag 28. oktober.

HINDI ZARHA: 

Lovpriset marokansk-fransk stjerne som slo gjennom i 2009 med sangen Beautiful Tango, som henter inspirasjon både fra den Marokkanske ørkenen og Paris.  Spiller på Parkteatret, lørdag 31. oktober. 

ALO WALA: 

Denne vakre amerikansk-indiske dama, også kjent som Shivani Ahlowalia, rapper ikke, hun formaner.

- Forskjellen på å kunne synge og ha en stemme: perspektiv, hevdet hun i et intervju med Vice i fjor. 

Spiller på Blå, lørdag 31. oktober.

Norske OMVR og Miss Tati

På gjestelista står også norske Omvr og Miss Tati. De spiller sammen på Blå, torsdag 29. oktober.

Følg ELLE på Facebook!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!