Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Etter 3,5 år som sjefdesigner for det franske motehuset Christian Dior har Raf Simons sagt opp.

- Jeg har bestemt meg for å si opp stillingen min etter nøye vurdering. Avgjørelsen er ene og alene basert på ønsket mitt om å fokusere på andre interesser i livet mitt, inkludert mitt eget merke, og det som betyr noe for meg utenfor jobb og karriere. Christian Dior er et ekstraordinært selskap, og det har vært et privilegium å være en del av Dior, sier Simons i en pressemelding.

Ledelsen i Dior takker ham på det varmeste for hans bidrag til motehuset. Kolleksjonen han viste for vår/sommer 2016 under moteuken i Paris i oktober er hans siste.

En ny sjefdesigner er foreløpig ikke annonsert. Ifølge WWD.com har selskapet opplevd økonomisk vekst under Simons' ledelse, og designeren har også tatt merket i en moderne, ren og mer minimalistisk retning enn da John Galliano og deretter Bill Gaytten satt i sjefsstolen før ham.

Simons kom til Dior fra Jil Sander. Hans eget merke fokuserer på herremote.

 

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!