Celine Irgens Aagaard (38), blogger og tidligere magasinredaktør.

Celine har jobbet som magasin­redaktør og blogger i årevis, men driver nå nettsiden ­envelope.no, og har en av landets mest populære instagram-kontoer i motesegmentet.

Loafers fra Gucci

Pris: Cirka kr 4.050 for et års tid siden.

Pris per kompliment: Jeg får nesten daglige komplimenter for skoene, så de er verdt hver krone!

Beina til Celine er godt plantet på jorda i disse loaferne fra Gucci. FOTO: Thomas Qvale

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Vi har alle minst én ting i klesskapet som vi aldri gir slipp på, og som har reddet oss fra kleskrisa utallige ganger.

Den ene tingen som forblir vårt aller beste kjøp, og som sanker utallige komplimenter. Her er den ultimate favorittene til Celine Aagaard.

Ikoniske sko

Celine kjenner på friheten når hun dropper de høye hælene til fordel for flate sko.

Hva er så spesielt med disse skoene?

- De er de perfekte skoene å leve i, både til hverdags og fest. Når jeg er hjemme eller ute og flyr. Jeg rusler med sønnen min til skolen i dem, sykler byen rundt i dem og går med skoene på ulike moteuker. Før syntes jeg ikke mokasiner var særlig fint, men etter at jeg kjøpte disse er jeg frelst. Gucci-skoene er ikoniske og klassiske – og best av alt er de en drøm å gå med.

Når kjøpte du dem?

- Jeg hadde sett på dem en stund og prøvd dem flere ganger i butikken i Oslo. Jeg har ikke for vane å kjøpe dyre sko, fordi jeg føler at jeg ikke er så flink til å behandle sko pent. En dag for et års tid siden kjøpte jeg dem likevel. De kostet en del, jeg tror de lå på 5.800 kroner, men med tanke på hvor mye jeg har brukt dem og hvor fine de fortsatt er, var de verdt hvert øre! Når du bruker et par sko nesten hver eneste dag, vil jeg si det er en god investering.

Hva slags komplimenter får du for dem?

- Jeg har fått masse komplimenter for skoene, og for at jeg har våget å bruke dem til plagg som man vanligvis bruker høye hæler til. På Instagram har jeg fått takkekommentarer fra lesere som endelig har funnet favorittskoen sin. Det er utrolig hyggelig å kunne være til inspirasjon. Flate sko har fått et oppsving i popularitet, og jeg elsker vintage-preget skoene gir og at designet er identisk med den originale Gucci-loaferen fra 1953.

Hvordan styler du skoene?

- Jeg bruker dem til alt fra en enkel jumpsuit til jeans og strikkegenser. Jeg liker å mikse dyrt og billig. De minner litt om gode, gamle tøfler og er så enkle å hoppe inn i. Jeg er ikke så høy, så i begynnelsen var det litt uvant å gå med dem. Jeg liker å gå med hæler så jeg får litt ekstra høyde. Beina er godt planta på jorden i disse, men selv om jeg ikke blir noe høyere føler jeg meg friere i flate sko enn i hæler. Jeg liker den avslappede og kule skandinaviske stilen der komfort er viktig.

Er skoene i tråd med stilen din, eller skiller de seg ut?

- Stilen min er hovedsakelig svart-hvit med litt 70-tallsinspirasjon, så skoene passer fint inn i garderoben min. De er klassikere, og jeg ender ofte opp med antrekk bestående av slike typer plagg; blazer og sleng-bukser, for eksempel. Skoene er både enkle, klassiske og litt maskuline – og maskuline elementer er jeg stor fan av!

Følg ELLE på Facebook!

- De er de perfekte skoene å leve i, både til hverdags og fest. FOTO: Thomas Qvale

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!