THE MARTIAN: Det er i underkant av fire uker til The Martian er å se på det store lerretet! Wohoo! FOTO: Filmweb

OKKUPERT: Okkupert har kostet 90 millioner kroner å lage, og sies å være høstens store dramasatsing fra TV2. Sendestart 4. oktober. FOTO: TV2

HOMELAN: Claire Danes er snart tilbake på skjermen som Carrie. FOTO: Stella Pictures

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Høst- og vintersesongen er (heldigvis) proppfull av kinofilmer, sesongpremierer og comebacks, og 2015 er intet unntak.

Akkurat nå er det særlig TRE titler vi nesten ikke kan vente med å få med oss, både fra sofakroken og med M-posten i fanget på kino. 

1. The Martian

Det er klart vi blir ganske så stolte når Ridley Scott har samlet sammen et par av de aller største navene på filmstjernehimmelen, og Aksel Hennie er blant dem (vi er selvfølgelig ikke overrasket). 2. oktober er Aksel å se som den tyske astronauten Alex Vogel i filmen The Martian, sammen med en gjeng bestående av Matt Damon, Jessica Chastain, Kristin Wiig, Kate Mara, Jeff Daniels, Michael Pena og Mackenzie Davis. Filmen er baser på en bok av Andy Weir, og handler om en astronaut som blir etterlatt på Mars og forsøkene på å redde ham.

2. Okkupert

Serien omtales den største satsningen innen norsk tv-drama i 2015, og er en dramathriller som utspiller seg i nær politisk fremtid. Det er ingen andre enn selveste Jo Nesbø som står som originalforfatter, Erik Skjoldbjærg som konseptuerende regissør, i tillegg til navn som Ane Dahl Torp, Henrik Mestad og Erlend Skar på rollelistren. Serien har sendestart 4. oktober.

3. Homeland

8. oktober får vi et gledelig og ekstremt etterlengtet gjensyn med Carrie og resten av Homeland-gjengen, når femte sesongen av thrillerdramaet er tilbake på skjermen. Ifølge Enertainment Weekly vil den denne sesongen utspille seg to år etter hendelsene i Pakistan. Carrie har sluttet i CIA og jobber i Berlin for et privat sikkerhetsselskap. Vi får blant annet et møte med IS, Putin og Snowden...

Følg ELLE på Facebook!

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!