TIPS!

Vask kostene dine en gang i uka! 

Syntetiske koster som har fått olje og fett på seg (foundation, concealer og leppestift) vaskes i Zalo. Skyll godt og la kostene tørke over natta.

Naturbørster som brukes til pudderprodukter (skygge, rouge og pudder), kan gjerne vaskes i en mildere såpe som sjampo.

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Gode redskaper gjør makeup-jobben mye enklere, og ikke minst morsommere. De koster litt, men behandler du dem pent, er de en investering for livet! Her er mine favoritter.

TIL CONCEALEREN

Concealerkosten er kanskje den viktigste jeg har. For ingenting er verre enn for mye dekkstift. Men denne får du påført på akkurat de stedene du trenger, og du kan lett bygge opp hvis du trenger å dekke litt til. Mindre sløs blir det også! Spot Concealer Brush fra Armani, kr 940 (1).

I GLOBALLINJEN

Når jeg bare skal «svusje» en mellombrun eller korallaktig farge i globallinjen for å markere formen lett til en naturlig hverdagslook, bruker jeg denne. Jeg vet at den er en favoritt blant mange andre makeupartister også.

Blending Brush 217 fra Mac, kr 195 (2).

TIL ØYENSKYGGEN

Denne myke, syntetiske skyggekosten er perfekt når man skal påføre farger litt kraftig, samtidig som den er hundre prosent dyre- og naturvennlig, og dermed også litt rimeligere i pris. Full Eye Shadow Brush fra Eco Tools, kr 59 (3).

DUSEKOSTEN

Denne kosten er kraftig i størrelsen til skyggekost å være. Jeg bruker den i sirkelbevegelser når jeg skal blende skygger ut i globallinjen, eller til å duse ut concealeren under øynene med slik at den ikke legger seg i de fine linjene.

Eye Kabuki Brush fra Everyday Minerals, kr 109 (4).

Artikkelen fortsetter under bildet.

FRA ØVERST TIL NEDERST: Spot Concealer Brush fra Armani, kr 940 (1, til concealeren). Blending Brush 217 fra Mac, kr 195 (2, i globallinjen). Full Eye Shadow Brush fra Eco Tools, kr 59 (3, til øyenskygge). Eye Kabuki Brush fra Everyday Minerals, kr 109 (4, dusekosten).

PUDDERKOSTEN

Det er noe spesielt med hvite sminkekoster som har fått en dæsj med rosa rouge i tuppene. Face Blender er av topp kvalitet til både solpudder, rouge og pudder. Dessuten er det lettere å se når det er på tide med en liten rens!

Face Blender fra Bobbi Brown, kr 365 (5).

TIL HIGHLIGHTEREN

Real Techiques har gode syntetiske koster. Jeg liker de fleste av dem, men spesielt denne, som er perfekt til å påføre highlighter langs kinnbena med, samt til en siste sveip over øyelokkene og under brynbena.

Setting Brush fra Real Techniques, kr 119 (6).

TIL KREMROUGEN

De svarte og hvite duokostene fra Mac er geniale redskaper til kremprodukter. Denne mellomstore her bruker jeg alltid til kremrougene mine fra Youngblood. Resultatet blir naturlig og duggfriskt, og du slipper å få sminke på fingrene.

Small Duo Fiber Face Brush 188 fra Mac, kr 315 (7).

KONTURERINGSKOST

Hvem har vel ikke fått med seg den store kontureringstrenden i disse Kardashian-gale dager? Resultatet blir lekkert når du bruker smalsiden til å påføre fargen under kinnbena, og bredsiden til å duse den ut. Superenkelt!

Contouring Powder Brush fra Armani, kr 425 (8).

Følg ELLE på Facebook!

FRA ØVERST TIL NEDERST: Face Blender fra Bobbi Brown, kr 365 (5, pudderkosten). Setting Brush fra Real Techniques, kr 119 (6, til highlighteren). Small Duo Fiber Face Brush 188 fra Mac, kr 315 (7, til kremrouge). Contouring Powder Brush fra Armani, kr 425 (8, kontureringskost).

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!