Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Duft kan ha mye å si for hverdagen din, og noen ganger kan aromaen fra velvalgte eteriske oljer være det du trenger for å våkne opp, få en god følelse i kroppen, få mer energi, slappe av eller sovne.

Påvirkningen duft kan ha på humør og sinnsstemning, var grunnlaget for lanseringen av L’Occitanes Aromachologie serie i 1976.

Disse prinsippene har siden blitt beriket gjennom nye observasjoner, ny forskning og nye tester, og nå er hele kroppsserien relansert for å igjen feire de generøse egenskapene eteriske oljer har.

L'Occitane Aromachologie består av tre underserier med kroppspleieprodukter: Relaxing (avslappende), Revitalizing (oppkvikkende) og Rebalancing (rensende). Så langt det er mulig, er produktene laget av naturlige ingredienser, og de kombinerer fordelene fra aktive planteingredienser med 100% naturlige aromaer som har en oppkvikkende, beroligende eller rensende effekt.

De mørkebrune glasskrukkene og plastflaskene som er delvis resirkulert og helt gjenvinnbare, tar seg lekkert ut på baderommet, og gjenspeiler L’Occitanes aller første krukke som ble laget i 1976!


Nå kan du vinne en gavepakke med Aromachologie produkter fra L’Occitane!

«LÅKK-SI-TANN» – enkelt å uttale, lett å bli glad i!

Slik gjør du

Vi trekker én heldig vinner av denne gavepakken til en verdi av kr 2.030.
 

Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålet under:
 

Hva heter de 3 underseriene av Aromachologie med eteriske oljer?

Send svaret ditt + navn og adresse til: konkurranse@elle.no

Merk e-posten med "L’OCCITANE-konkurranse".

Lykke til!

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!