Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Store, sjarmerende glugger er noe de fleste ønsker seg.

Nå er det riktignok ikke så mange enn en selv som kan bidra til sjarmen, men størrelsen, den er det enkelt å trylle med.

Noen er født med perfekte, buede vipper. Andre det ikke. Og det er vi som bør ta disse triksene i bruk.

Triksene heter vippetang og vannfast maskara.

En vippetang løfter vippene dine slik at de buer seg opp mot brynet og gjør øynene mer våkne og åpne.

Som oftest har man noen stabeist av vipper som stikker rett ned, og ved å få samlet buen oppover, vil det gjøre magiske ting med øynene dine. En vannfast maskara vil holde buen på plass hele dagen.

Følg ELLE på Facebook!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Perfekte buede vipper med maskara hos Roberto Cavalli

Hos Versace var vippene helt rette. En vippetang ville åpnet øyet mer.

Slik gjør du:

1. Sørg for at vippene er helt rene og tørre (ingen øyekremrester eller gamle sminkerester), og sjekk at vippetangen er hel (plastbiten er på plass og har ikke sprekker i seg, i verste fall vil du klype vippene i to)

2. Legg tangen så tett inntil vippekanten som du kan. Klem forsiktig først så du merker at huden ikke ligger imellom. Klem deretter hardt mens du teller sakte til ti. Gjenta litt lenger ut på vippene, slik at de får en pen bue og ikke en knekk.

3. Bruker du maskara så påfør denne etter at du har brukt vippetang. En vannfast maskara holder formen fantastisk mye lenger enn en ordinær maskara som lett kan tynge buen nedover etter kort tid. Husk å fjerne sminken med en god sminkefjerner om kvelden.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

 

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!