Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Ryktene har svirret den siste tida om hvorvidt amerikanske Alexander Wang var på vei ut av Balenciaga, men ingenting har vært bekreftet.

Før nå.

I dag kommuniserte Kering group, som eier det franske motehuset, at kolleksjonen Wang presenterer under moteuka i Paris i oktober, blir hans siste.

Hvem som overtar den prestisjefylte jobben er på dette tidspunkt ikke kjent.

I pressemeldingen fra Kering står det at avgjørelsen er gjort i fellesskap, og Wang har følgende å si:

- Det har vært en utrolig opplevelse å få jobbe for et couture-hus i Paris. Jeg er beæret over å ha hatt denne muligheten, og vil takke det fantastiske teamet jeg har jobbet med og for det vi har fått til sammen. Jeg ser nå fram til å ta ta mitt eget merke videre.

Alexander Wang etablerte sitt eget merke under eget navn i 2007, og har hatt en eventyrlig suksess med sitt sportsinspirerte og anvendelige design.

Balenciaga-president og administrerende direktør Isabelle Guichot sier i pressemeldingen at de er takknemlige for Wangs tid i selskapet.

- Hans bidrag til videreføringen av uttrykket til vårt ikoniske motehus har vært viktig. Veksten vi har sett de siste årene er takket være hans suksessfulle og kreative arbeid.

 

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!