Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

«LÅKK-SI-TANN» – enkelt å uttale, lett å bli glad i!

Inspirert av gamle tradisjoner fra Provence og landene rundt Middelhavet, tilbyr L’Occitane hudpleieprodukter og dufter som er rike på naturlige, aktive ingredienser og eteriske oljer som hovedsakelig er økologiske, patenterte og med en sporbar opprinnelse.

Produktene er et resultat av grundig forståelse og bred kunnskap om plantenes iboende krefter og egenskaper.

L’Occitane har alt du trenger fra topp til tå, til han og henne. Både kroppspleie, ansiktspleie, hårpleie og dufter er noe av det du finner hos L’Occitane.

Visste du for eksempel at Shea Butter Hand Cream er verdens mest solgte håndkrem, eller at L’Occitanes anti-age krem, Divine, har vunnet pris for beste anti-age krem internasjonalt?

I Norge, der klimaet endrer seg drastisk mellom sesongene, er det viktig å ta vare på huden sin, og det er nettopp her produktene fra L’Occitane er spesielt gode.

Den bestselgende serien Shea Butter er nærende og beskyttende (passer fint til vinteren), mens serien Verbena tilbyr lette og oppfriskende produkter (passer bedre om sommeren).

Nå kan du vinne en gavepakke med en samling av de største favorittene fra L’Occitane!

Slik gjør du

Vi trekker én heldig vinner av denne gavepakken til en verdi av kr 2.900.

Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålet under:

Hva heter den bestelgende serien til L’Occitane?

Send svaret ditt + navn og adresse til: konkurranse@elle.no

Merk e-posten med "L’OCCITANE-konkurranse".

Lykke til!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!