Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Gjør som hos Gucci, Alberta Ferretti og Etro, og kle deg som Pocahontas i frynser, semsket skinn og mønstrete jordfarger.

Den etniske og delikate looken er en sikker vinner, både i sommer og mot høstsesongen.

Vi elsker særlig én ting

Vi er særlig fan av de fine frynsene, og kommer definitivt til å bruke elementet i flere antrekk, sommeren gjennom!

- Sommerens motevisninger var full av frynser. Hos Emilio Pucci kom frynsene til live i en glamorøs 70-tallsdrøm, mens de var metalliske og stilrene hos Proenza Schouler. Etros vakre og bohemske visning var en kavalkade av nydelige sommerkjoler – og prikken over i’en var de frynsete veskene, sier ELLEs motejournalist Elen Kristvik og fortsetter:

- Dette er en av sesongens aller største trender, og du kan gjøre den både stilren og minimalistisk, eller maksimalistisk og fargerik.

- Et stilemenet som alltid er gjeldende

Ifølge Kristvik er frynser klassiske, så selv om det er ekstremt godt synlig i motebildet akkurat nå, er dette et stilelement som i bunn og grunn alltid er gjeldende.

- Dermed kan du faktisk ikke gå på en bom når det gjelder frynser!

- Style en frynsejakke i semsket skinn med mønstrete slengbukser med en liten sleng, style et frynsete skjørt med t-skjorte og flate sandaler eller velg en flagrende fotsid kjole og bruk en veske med frynsete skinnremser til, avslutter hun.

Følg ELLE på Facebook!

INDIANERSOMME: Fra venstre: Maxikjole fra Katrin Uri, kr 2.998. Veske i semsket skinn fra Sandro, kr 2.500. Semskede støvler fra MICHAEL Michael Kors, kr 1.900. Smykke fra Chan Luu/Net-a-porter, kr 1.350. Vest fra Isabel Marant, kr 16.450. Kimono fra Riccovero, kr 1.499. Gladiatorsandaler med frynser fra Aldo, kr 999. FOTO: Produsentene

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!