Gigi Hadid

Modell.

Født Jelena Noura Hadid 23. april 1995 i Los Angeles, California.

Instagram: @gigihadid (2,5 millioner følgere i skrivende stund).

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

De er superstjerner i sosiale medier, blant moteverdenene mest ettertraktede modeller og bestevenninner på fritiden.

Her er it-jentene vi digger nå.

Gigi Hadid (20)

Moteverdenens nye stjerneskudd har «it» skrevet med store bokstaver i panna.

I tillegg til at hun ser ut som en million dollar, er kjæreste med popstjerna Cody Simpson og nær venninne med både Taylor Swift, Selena Gomez og Kendall Jenner, er Gigi født med rundt ti sølvskjeer i munnen.

Faren er den styrtrike, palestinske entreprenøren Mohamed Hadid, mens stefaren er den like styrtrike musikkprodusenten David Foster.

Modellgenene har hun arvet av sin mor, Jolanda Foster, kjent fra realityserien The Real Housewives of Beverly Hills, som forlot hjemlandet Nederland som 16-åring for å prøve lykken i USA. Selv startet Gigi karrieren som barnemodell for Guess bare to år gammel.

Moren ville imidlertid at hun skulle ha en normal oppvekst, fylt med blant annet volleyball og ridning, og først da hun fylte 17 år fikk hun skrive under på en modellkontrakt.

Karrieren har på kort tid skutt til himmels, godt hjulpet på vei av tidligere Vogue-redaktør Carine Roitfeld. Hun har hanket henne inn til magasinet sitt CR Fashion Book, samt Harper’s Bazaar, Pirelli-kalenderen, Tom Ford-kampanjer og catwalken til Chanel. CV-en inkluderer også jobber for Sports Illustrated og Victoria’s Secret Pink.

- Jeg ble dratt mot henne med én gang fordi hun er så annerledes, har Carine uttalt.

Under vinterens moteuker var hun å se på catwalken i alle motemetropolene, og nylig ble det kjent at hun har kapret jobben som kosmetikkgiganten Maybellines ansikt.

Henne nye arbeidsgivere kan nyte godt av at hun har millioner av følgere i sosiale medier. Selv synes hun at all populariteten er galskap, men at den gir henne en unik mulighet til å vise at hun er mer enn et pent ansikt.

- Jeg har alltid sagt at jeg føler meg heldig som lever i en tid med sosiale medier og er arbeidende modell akkurat nå.  Før i tiden var modeller bare et ansikt. Sosiale medier har gitt oss et talerør. Ikke bare kan du vise personligheten din til verden, men du kan lettere være en merkevareambassadør. Du kan nå ut til folk på en annen måte, sier hun i et intervju med Style.com. 

At sosiale medier og nyvunnet kjendisstatus har en bakside, fikk hun nylig smake på. En Snapchat-video som angivelig viste at tok kokain under et jobbevent for Victoria’s Secret, spredte seg på nett. Heldigvis kunne hun bruke Twitter og Instagram til å tilbakevise ryktene.

GIGI HADID: Hun har "it" skrevet med store bokstaver i panna! FOTO: Stella Pictures

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!