Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Mount Street er favorittgaten min i London. Butikker som Christian Louboutin, Goyard og Céline ligger her – med andre ord blir det mest vindusshopping! Bond Street er et steinkast unna, men Mount Street er ikke like fullt av turister. Det er mye roligere der enn å dra til Harrods, om du først skal unne deg noe fint.

Jeg er tidenes foodie, og det er altfor mange deilige steder å spise i London. Shake Shack har tidenes burger, alt på Burger & Lobster er veldig godt, og så er det masse godsaker på lørdagsmarkedet i Kings Road. Daphne’s har deilig italiensk mat, og for en nydelig brunch er det verdt å ta turen til Pantechnicon i Belgravia eller Granger & Co i Notting Hill.

– Til middag elsker jeg asiatiske Mr. Chow, Loulou’s i Hertford street og Pizza Pomodoro. Der får du live musikk, italiensk mat og utrolig god stemning. Nozumi i Knightsbridge har deilig asiatisk fusion, og utover kvelden blir det party der!

Hotellet The Connaught er en favoritt. Å spise frokost på Espelette mens du titter på folka utenfor er en fin start på dagen. Stikk innom spaet for et avbrekk fra byen, og ta deg en drink i baren på kvelden.

Drikk deilige drinker på Jak’s Bar i Walton Street.

Electric Cinema i Notting Hill er magisk om du vil på kino! Der har de sofaer i fløyel, små bord med søte lamper, og masse vin, iskrem, kaker og små, gammeldagse godteposer.

Syden i England

På jakt etter en litt annerledes solferie? Scillies er en øygruppe utenfor kysten av Cornwall i England. Fem av disse øyene er bebodd, og tilbyr søte hoteller, pittoreske strender og et deilig klima.

Fly til London, og hopp på toget til Exeter fra Paddington Station.

Ta fly med Isles of Scilly Tracel fra Land’s End, Newquay eller Exeter, eller ta ferge fra Penzance.

Følg ELLE på Facebook!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!