Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Oppskriften på naturlig, jevn, glødende hud inneholder aldri store mengder dekkende pudder.

Hvis du vil oppnå perfekt sommerhud, så styr unna kompakte, dekkende foundationpuddere.

De dekker til hudens naturlige glød, og gjør riktignok huden plettfri og jevn, men kan fort bli maskeaktig og unaturlig, og også fremheve småhårene vi har i ansiktet.

De fleste av oss trenger litt hjelp til å oppnå perfekt hud. God hudpleie legger utvilsomt det beste grunnlaget, men et par makeup-produkter kan hjelpe til med å skjule hormonelle utslag og trøtthetstegn.

Hemmeligheten du må vite

Hemmeligheten her er å bruke så lite som mulig på huden, og kun bruke en concealer til å dekke til der det er mest nødvendig.

Føler du for å jevne ut hele ansiktet så bruk heller en lett, flytende foundation da denne vil smelte penere inn i huden og jevne lett uten å fremheve småhår og tette til porer slik som puddere ofte har tendens til.

Samtidig vil huden dra bedre nytte av solas brunende stråler når de får slippe jevnt til på en hud som ikke er totalt tildekket.

Hi-Definition Powder fra Youngblood, kr 369.

Velg riktig produkt

Men - får du fort blank hud og liker at den er matt, så er det pudder man må ty til.

Det beste valget er et talkumfri variant som dette løspudderet fra Youngblood, den tørker ikke ut huden men gjør overflaten matt og fin, og er transparent og passer til alle hudtoner.

Påfør litt i t-sonen med en myk kost og la kinn og kinnben holdes naturlig blanke, så får ansiktet ditt et naturlig, levende spill.

Følg ELLE på Facebook!

Modellene strålte med sunn, frisk hud på Burani-visningen

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!