Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Solas stråler trigger hudens melanin til overflaten, men i disse dager er det jammen ikke mye hjelp å få fra oven.

De aller fleste av oss føler oss finere og friskere med en gyllen hudfarge, og heldigvis er det gode redskaper vi kan ta i bruk for å få fram den etterlengtede brunfargen vi drømmer om.

Her er skjønnhetsredaktørens favoritter!

Favorittprodukter

1. Bobbi Brown sine solpuddere en matte og ikke for oransje i fargen, og inneholder sammenpressede mikrokorn slik at den ikke ser ut som pudder på huden. Påfør Bronzing Powder med en stor pudderkost som Face Blender Brush lett over hele ansiktet - og husk og legg litt på halsen også! 

2. Armani har lansert solmakeup på flaske. Putt litt Maestro Liquid Summer på hånden din før du påfører en liten mengde på en rund kost, som Urban Decays Good Karma Brush 10, og sveip den lett over ansiktets høydepunkter etter at du har lagt foundation. Bygg opp fargen gradvis hvis du trenger mer. Avslutt med litt pudder i t-sonen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Ingen av disse produktene erstatter solkrem! Bruk alltid høy beskyttelse mot UVA og UVB-stråler, selv på de overskyede dagene!

3. En god kjenning er selvbruneren, som kommer i utallige flasker og tuber. Sprayflasken fra Jet Set Sun er veldig lett å påføre og gir en jevn, naturlig farge. Spray et tynt strøk og du får en farge ikke bare der og da, men en som også utvikler seg over tid. Det beste av alt: den lukter ikke!

4. Terracotta Sun Serum fra Guerlain trigger melaninproduksjonen og gjør at hudens egne pigmenter kommer raskere og jevnere opp til overflaten, som gjør at huden blir perfekt brun. Bland noen dråper i fuktighetskremen din hver dag, så får du makismal effekt av sola på en sunn måte.

5. Laura Mercier har mange gode produkter til huden, og en av dem er denne Foundation Primeren som heter Radiance Bronze. Den kan brukes alene eller sammen med foundation. Påfør etter fuktighetskrem lett over hele ansiktet, og fortsett med foundation eller concealer dersom du har behov for det. Den gir ikke huden bare en fin farge, men også en magisk glød!

Følg ELLE på Facebook!

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!