Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Rykter sprer seg som ild i tørt gress når en av verdens vakreste sangstruper lanserer en limited edition makeup-kolleksjon med ett av verdens største makeup-merker. Men det er ikke før på nyåret, i januar 2016, at vi kan pynte ansiktene våre med den britiske musikeren Ellie Gouldings sminkeserie fra Mac Cosmetics.

Tidligere har Mac Cosmetics lansert utallige vellykkede kjendiskolleksjoner (Rihanna, Beyonce og Nicki Minaj, for å nevne noen), og også ved denne anledningen har frøken Goulding, mest kjent for sine hits "Burn", Lights" og 50 Shades of Gray-sangen "Love Me Like You",  selv bidratt med å skape produktene som bærer hennes navn.

"Det hele startet med en samtale der Ellie fortalte om sine skjønnhetsrutiner og favorittfarger. Men, ofte når kjendiser lager en makeuplook, er også deres personlige makeupartister med som tekniske rådgivere når looken skal kreeres og forklares", forteller Berit Dottone, Mac Cosmetics PR & AR Manager Nordic, om hvordan kjendiskolleksjonen ble til.

Rosa leppestift, glittergloss, en rosa stift til lepper og kinn, solpudder-og-rouge duo, øyeskyggepalett og løsvipper er produktene vi kan glede oss til - en tilsynelatende brukervennlig kolleksjon som sannsynligvis vil kle enhver kvinne av nordisk utseende godt!

 

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!