CALL ME CAITLYN: Her er coveret som har gått som en farsott på nettet og i sosiale medier det siste døgnet. FOTO: Stella Pictures

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det kan ikke akkurat beskrives som ubemerket at tidligere OL-mesteren og Keeping Up With The Kardashian-overhode Bruce Jenner (65) har skiftet kjønn.

I går la nemlig det amerikanske magasinet Vanity Fair ut en liten smakebit av hva som venter leserne i deres juliutgave.

Coverbildet, tatt av den verdenskjente fotografen Annie Leibovitz, har fått tittelen "Kall meg Caitlyn", og viser selveste Jenner iført en hvit, liten body.

Dette er første gangen hun røper sitt nye navn og viser seg offentlig i kvinneklær.

I en videosnutt magasinet har lagt ut fra fotoshooten, sier Jenner følgende:

- Denne fotoshooten handler om livet mitt, og hvem jeg er som person. Bruce måtte alltid fortelle en løgn. Hver dag var bygget på en løgn. Caitlyn har ingen hemmeligheter. Når denne forsiden kommer ut, er jeg fri.

Går som en farsott

Etter at forsidebildet ble sluppet i går, har det eksplodert på nettet og i sosiale medier.

- Caitlyn Jenner har ødelagt internett, skriver «Modern Family»-stjerna Jesse Tyler Ferguson på Twitter.

Også navn som Lena Dunham, Lady Gaga og Ellen DeGeneres var raskt ute med å hylle Jenner på samme plattform, og stedatteren Kim Kardashian West skrev: "How beautiful! Be happy, be proud, live life YOUR way!".

Emneknaggen #CallMeCaitlyn er i skrivende stund brukt 31 937 ganger på Instagram.

Jenner har også, ifølge Reuters, satt Twitter-kontorekord.

- I løpet av fire timer og tre minutter hadde hun bikket millionen. Dermed slo Jenner president Barack Obama, som brukte fem timer på å skaffe seg en million Twitter-følgere da han åpnet sin konto i april, skriver nyhetsbyrået.

Følg ELLE på Facebook!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!