Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Mandag kveld gikk eventet som gjerne omtales som moteelitens Oscar-kveld av stabelen, nemlig den årlige Met-gallaen.

Festen er et veldedig arrangement som avholdes på det ærverdige museet The Metropolitan Museum of Art i New York, og markerer åpningen av den årlige utstillingen med motetema i museets Costume Institute-avdeling. I år er temaet for utstillingen, og dermed festen, "China: Through The Looking Glass".

Stjernene hadde imidlertid i varierende grad gått inn for å speile inspirasjon fra Østen i sine antrekk, selv om it-jenta Georgia May Jagger og popstjerna Janelle Moae var blant dem som tok kleskoden seriøst.

Kim Kardashian fikk fotografene til å gå amok da hun ankom i sin gjennomsiktige kreasjon fra Roberto Cavalli. Kjolen er designet av ingen ringere enn norske Peter Dundas, som nylig gikk fra stillingen som sjefdesigner hos Pucci til jobben som sjefdesigner hos Roberto Cavalli.

Lillesøsteren,  supermodell og et av moteverdenens hotteste navn for øyeblikket, Kendall Jenner, var på sin side nydelig i sin Calvin Klein Collection-kjole.

It-jenta og modellen Gigi Hadid gikk for "the lady in red"-effekten i en knallrød kreasjon fra Diane Von Furstenberg, og matchet kjolen med like ildrøde sko.

Beyoncé gikk for Askepott-taktikken, og sørget for at alle øyne var på henne da hun ankom en time forsinket i sin gjennomsiktige Givenchy-kjole.

Se våre 10 antrekksfavoritter fra kvelden i bildegalleriet over!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!